Laddar Evenemang

Sherwoodskogen 20:24

28 juli - 3 augusti

Äventyrare
Funktionärer
Ledare
Rover
Upptäckare
Utmanare

Evenemang Navigation

Robin Hood är tillbaka och behöver mer hjälp än någonsin! Efter några omskakande år så kommer Robin Hood att behöva scouters hjälp att bekämpa det onda på Hultet under sommaren 2024.

I tidernas begynnelse levde folk tillsammans och man delade på det skogen gav. I Göingeskogarna i Skånes norra hörn levde man i fred och välstånd men allt skulle snart rasa sammans. Strax efter att Kung Rickard gett sig av på sitt korståg kliver prins John upp på tronen över Nottingham med sin trogna följeslagare Sheriffen och hans män UtRo.

När folk får det allt tuffare, ryktas det om en motståndsrörelse som lever djupt in i skogarna. Med deras ledare Robin Hood behöver hjälp. Är ni redo att hjälpa Robin Hood i hans kamp mot det onda?

En dag på lägret:

07:00 Revelj/Godmorgon
07:30-09:00 Frukost
09:30-12:00 Programpass
12:00-14:00 Lunch
14:30-17:00 Programpass
17:00-19:00 Middag
19:30 Kvällsaktivitet
18:00-22:30 Caféet öppet
23:00 Tapto/Godnatt

 

När

Upptäckare och uppåt: 28 juli – 3 augusti 2023

Var

Hultets lägerområde, ca 10 km norr om Glimåkra (5 mil norr om Kristianstad)

Lägeravgift

Deltagare 2000kr
Ledare Lägeravgiften för ledare kommer ligga mellan 0 och deltagaravgiften beroende på antalet anmälda deltagare och ledare.

De som har varit med och samlat in julgranar och därmed har pengar i sin julgransfond kan använda dessa till lägeravgiften.

Deltagaravgiften på 2000 kr ska betalas till kårens bankgiro, 704-3920. Märk betalningen med scoutens namn och ”Sherwood” Betala in senast den 19 april.

Reseinfo

Vi håller på att titta på transport till och från lägret. Vi tror att vi kommer kunna åka kollektivt eller med buss tillsammans med en annan kår. Vi återkommer när vi vet mer.

Efteranmälan

Efteranmälan kommer vara möjlig, i mån av plats, till en extra kostnad.

  • Fram till och med den 19 maj kommer går det att efteranmäla till en kostnad av 200 kr extra. Vi kan inte garantera att det finns plats, men det är troligt.
  • Efter den 19 maj kommer det gå att efteranmäla sig till en kostnad av 400 kr extra.

Vill du följa med, men har missat att anmäla dig. Skicka i så fall ett e-post till lager@bjarredsscoutkar.se så hjälper vi dig.

Anmälningsvillkor

Anmälningar till lägret är bindande efter sista anmälningsdag.
Anmälaren är skyldig att betala hela avgiften, förutom vid följande undantagsfall:

  • Deltagare som avanmäls innan anmälningstiden har gått ut stryks från listorna och ingen betalning behöver erläggas.
  • En deltagare kan bytas ut mot en annan individ fram till lägrets start. Ingen avgift tas ut för detta. Alla former av tillgänglighetsanpassning vid byten efter att tiden för efteranmälningar gått ut kan inte garanteras.