Laddar Evenemang

Pangea 24

9 maj - 12 maj

Äventyrare
Ledare
Rover
Upptäckare
Utmanare

När

9 – 12 maj 2024

Var

Hörrs Nygård

Program

På årets vårläger åker vi inte bara till Hörrs Nygårds härliga lägerängar utan också ut i världen! Vi besöker olika världsdelar, lagar mat från hela världen och naturligtvis kommer vi denna helg också att lyssna på musik från hela Europa! Årets läger handlar om gemenskap – mellan runt tusen scouter i olika scoutkårer och mellan länder och kulturer!

När lägerhelgen är slut skall alla haft möjlighet att göra ett antal programaktiviteter, träffat nya scoutkompisar från andra kårer, lagat god lägermat, sovit lite och haft väldigt kul och längtar redan efter nästa läger.

Våra lägerdagar börjar kl 07.30 har ett programpass på förmiddagen kl. 09.30 – 11.30 och ett på eftermiddagen kl. 14.00 – 16.00 så det är gott om tid för scouterna att fixa lunch. Kvällsaktiviteter startar efter 19.00 och dagarna avslutas 22.30 med att taptot ljuder över ängarna.

Lägerby

Vi kommer att dela lägerby med flera kårer och kommer vara ca 100 personer i varje by.

Kiosk

Det kommer att finnas en lägerkiosk där det kommer gå att betala med kontanter eller swish. Vi rekommenderar att varje scout har med sig ca 200 kr i mindre valörer, även mynt.

Lägeravgift

Deltagaravgiften på 900 kr ska betalas till kårens bankgiro, 704-3920. Märk betalningen med scoutens namn och ”Pangea 24” Betala in senast den 29 mars.

De som har varit med och samlat in julgranar och därmed har pengar i sin julgransfond kan använda dessa till lägeravgiften.

Reseinfo

Reseinformationen nedan är preliminär och kan komma att ändras!

På torsdagen samlas vi 10:30 på scoutgården. Bussen avgår 11:00. Bussen väntar inte på de som kommer för sent.
På söndagen beräknas vi vara tillbaka i Bjärred igen ca 16:30.

Uppackning material

Vi kommer packa upp, städa och fixa med vårt gemensamma material måndagen efter lägret, den 13 maj, kl 18:30 på scoutgården.

Mobilförbud

För att ge en så bra lägerupplevelse som möjligt så kommer det vara mobilförbud på lägret. Mobiltelefoner ska alltså lämnas hemma. Detta gäller alla avdelningar. Då det är upp till varje kår att bestämma regler kring mobiltelefoner så kommer det garanterat finnas andra kårer där scouterna har mobiltelefoner med sig. Det kan vara bra att förklara detta redan innan lägret. För Bjärreds scoutkår gäller mobilförbud. Vi ledare har mobiltelefon och ser till att ni kan komma i kontakt med varandra om det behövs. Vi ledare kommer svara direkt, men förutsatt att det inte är akut så kan det ta 2-3 timmar innan scouterna kan ringa tillbaka om de är upptagna med programaktiviteter.

Kontaktpersoner

Albert, 0769058715

Definitivanmälan

Anmälan görs via Scoutnet, under arrangemanget Pangea 24 – Bjärred Scoutkår. För att kunna anmäla sig måste man logga in, för de som inte har gjort det tidigare finns en guide för att ta kontroll över en scoutnet-profil här.
Fyll i och skicka in anmälan senast den 29 mars!

Efteranmälan

Efteranmälan kommer vara möjlig, i mån av plats, till en extra kostnad. Vill du följa med, men har missat att anmäla dig. Skicka i så fall ett e-post till lager@bjarredsscoutkar.se så hjälper vi dig.

Anmälningsvillkor

Anmälningar till lägret är bindande efter sista anmälningsdag.
Anmälaren är skyldig att betala hela avgiften, förutom vid följande undantagsfall:

  • Deltagare som avanmäls innan anmälningstiden har gått ut stryks från listorna och ingen betalning behöver erläggas.
  • En deltagare kan bytas ut mot en annan individ fram till lägrets start. Ingen avgift tas ut för detta. Alla former av tillgänglighetsanpassning vid byten efter att tiden för efteranmälningar gått ut kan inte garanteras.

Plats

Hörrs Nygård
Stora Vanstadsvägen 146:22
Sjöbo, Skåne 27592 Sverige

Arrangör

Hörrs Nygård
Webbplats:
View Arrangör Website

Kostnad

900kr