Laddar Evenemang

Jamboree22

30 juli 2022 - 6 augusti 2022

Äventyrare
Ledare
Rover
Upptäckare
Utmanare

Evenemang Navigation

På Jamboree22 kommer det att finnas planerat program som riktar sig till Upptäckare, Äventyrare och Utmanarscouter. Roverscouter som vill följa med kommer kunna delta i utmanarnas program, välj därför utmanare i anmälan.

Vi kommer skicka ut mer information efterhand om specifikt vad som gäller för oss som kår. För de som vill veta mer om lägret kan gå in och läsa på Jamboree.se, tidigare utskickade lägerbrev och möjlighet att prenumerera på kommande finns här.

När

30 Juli till den 6 augusti 2022. En hel veckas utmaningar och kompisar.

Var

Kristianstad/Norra Åsum

Kostnad

Preliminärt kommer kostnaden att åka som deltagare vara 3050 kr. Detta kan ändras när vi vet hur många som har anmält sig. Mer information om betalning kommer när anmälan har stängt siste december.

Anmälan

Anmälan görs via Scoutnet, under arrangemanget Bjärred scoutkår på Jamboree22. En guide till hur anmälan går till finns att läsa här. För att kunna anmäla sig måste man logga in, för de som inte har hjort det tidigare finns en guide för att ta kontroll över en scoutnet-profil här.

Sista dag att anmäla sig är 31 december.

Frågor & Kontakt

Vid frågor om lägret, kontakta lägerkomittén, lager@bjarredsscoutkar.se.

Kan du inte logga in, eller har andra tekniska problem med Scoutnet, kontakta medlemsregistreraren, medlem@bjarredsscoutkar.se.

Arrangör

Kostnad

3050kr