Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Jamboree22

30 juli 2022 - 6 augusti 2022

Äventyrare
Ledare
Rover
Upptäckare
Utmanare

På Jamboree22 kommer det att finnas planerat program som riktar sig till Upptäckare, Äventyrare och Utmanarscouter. Roverscouter som vill följa med kommer kunna delta i utmanarnas program, välj därför utmanare i anmälan. Spårare kommer delta i upptäckarnas program.

Vi kommer skicka ut mer information efterhand om specifikt vad som gäller för oss som kår. För de som vill veta mer om lägret kan gå in och läsa på Jamboree.se, tidigare utskickade lägerbrev och möjlighet att prenumerera på kommande finns här.

När

Spårare 3 – 6 augusti 2022
Upptäckare & äldre 30 juli – 6 augusti 2022

Var

Kristianstad/Norra Åsum

Kostnad

Nedan angivna kostnad är preliminär. Den kan ändras när vi vet hur många som har anmält sig. Mer information om betalning kommer när anmälan har stängt.

Spårare 1700kr
Upptäckare & äldre 3100kr

Anmälan

Anmälan görs via Scoutnet, under arrangemanget Bjärred scoutkår på Jamboree22. En guide till hur anmälan går till finns att läsa här. För att kunna anmäla sig måste man logga in, för de som inte har gjort det tidigare finns en guide för att ta kontroll över en scoutnet-profil här.

Sista dag att anmäla sig är 16 januari för spårare och 31 december för övriga.

Efteranmälan kommer vara möjlig, i mån av plats, till en extra kostnad av 250kr innan den 30/4.

Hemlängtan

Det kommer inte vara möjligt att hämta scouter med hemlängtan på natten.

Frågor & Kontakt

Vid frågor om lägret, kontakta lägerkomittén, lager@bjarredsscoutkar.se.

Kan du inte logga in, eller har andra tekniska problem med Scoutnet, kontakta medlemsregistreraren, medlem@bjarredsscoutkar.se.

Anmälningsvillkor & Efteranmälan

Anmälningar till Jamboree22 är bindande efter sista anmälningsdag.

Anmälaren är skyldig att betala hela avgiften, förutom vid följande undantagsfall:

  • Deltagare som avanmäls innan anmälningstiden har gått ut stryks från listorna och ingen betalning behöver erläggas.
  • En deltagare kan bytas ut mot en annan individ fram till lägrets start. Ingen avgift tas ut för detta. Scouterna kan inte garantera alla former av tillgänglighetsanpassning vid byten efter att tiden för efteranmälningar gått ut.
  • Deltagaravgiften för deltagare som avanmäls på grund av egen sjukdom som inte var känd vid anmälan och som hindrar deltagande på arrangemanget, och kan styrkas med läkarintyg, avgiften återbetalas utan avdrag.
  • Deltagaravgiften för deltagare som avanmäls på grund av nära anhörigs sjukdom eller dödsfall, återbetalas utan avdrag.
  • Om det i, eller efter, ansökan framkommer att en deltagare av jamboreeledningen inte anses förmögen att på ett tryggt och säkert sätt delta på arrangemanget, kan jamboreeledningen neka deltagande. Hela deltagaravgiften återbetalas då.

I den händelse att Scouterna före 1:a maj 2022 fattar beslut om att ställa in eller skjuta upp Jamboree22 återbetalas hela deltagaravgiften med undantag av en administrativ avgift på 250 SEK per anmäld deltagare. Denna avgift är nödvändig för att täcka Scouternas kostnader för planering och förberedelser. Om Scouterna på grund av händelser utanför organisationens kontroll tvingas ställa in Jamboree22 senare än 1:a maj 2022 återbetalas 50% av deltagaravgiften.

Arrangör

Kostnad

1650kr – 3050kr